vineri, 11 decembrie 2009

Spaghete cu carne de porc


Ingrediente (pentru 2 portii):
* 1 ceapa mica
* 1 ardei mic
* sare, boia(piper)
* ulei
* carne de porc (cubulete)
* 2linguri de bulion
* spaghete pentru 2 portii.

Taiem ceapa marunt si ardeiul si le punem la calit cu ulei si 1 ceasca de apa, urmand sa mai adaugam apa cand aceasta scade.

Cand ceapa isi schimba culoarea punem bucatele de porc in tigaie, impreuna cu sarea, boia si apa cat sa parunda carnea.
Lasam la foc mediu 10minute dupa care adaugam 2 linguri de bulion si lasam in continuare pe foc pana fierbe bine carnea, si urmarind sa nu scada sosul foarte mult.
Cand este gata gustati si potriviti de sare.
Acum nu mai ramane decat sa puneti spaghetele in farfurie si carnea cu sos peste, alaturi de un pahar de vin rosu.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii