
Ingediente:
* 1 cana de orez (ies 4 portii)
* 300gr ciuperci
* 2 cepe potrivite
* sare, ulei
* jumatate de ardei gras
* jumatate de morcov rondele
* 1 piept de pui

Punem orezul la fiert cu morcovul rondele cu ardeul gras taiat marunt
Taiem ceapa marunt si o punem la calit cu ulei si putina apa, intr-o tigaie pe care o acoperim cu un capac si lasam cam 10minute pe foc potrivit, amestecand.Punem apoi ciupercile taiate felii peste ceapa si lasam 5 minute tot cu capacul pus.
Cand ciupercile sunt gata le punem peste orez si lasam totul sa fiarba.
Puiul, taiat cubulete, l-am prajit separat in tigaia in care am calit ceapa si ciupercile.

Mancarea a durat cam 30-40 de minute de preparat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentarii