miercuri, 24 martie 2010

Frigarui de pui

Ingrediente:
- piept de pui
- bete de frigarui
- 1 ceapa mare
- muschi de porc
- rosii
- ardei
- sare.

Se spala pieptul de pui si se taie cubulete potrivite, sa nu fie foarte late.
Se taie ceapa in 4 si se separa in cate 2 foi. Rosiile se taie in jumatate si apoi fiecare la randul ei in felii ceva mai groase. Ardeiul tot asa in felii cat ceapa de late.

Se pun apoi ingredientele pe rand pe batul de frigaruie: foile de ceapa, puiul sarat, rosia, muchiul, ardeiul, ceapa etc... cat incape pe bat. Ceapa si ardeiul au rolul sa tina puiul sau rosia in loc.
Eu am pregatit frigaruile la gratar de aragaz si am taiat astfel betele sa intre de tot sub capac.Am pregatit alaturi si cartofi prajiti. Nu uitati de salata, sau acrituri.
Pofta buna!

Un comentariu:

  1. Buna,

    Numele meu este TJ si iti scriu in numele site-ului http://www.GatesteInteligent.ro. Ne-ar face placere sa faci parte din echipa de parteneri/blogeri pasionati de arta gatitului. Pentru acest lucru te rugam folosesti formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/adauga-blog-gateste-inteligent.html sau trimite-ne mail la adresa office@gatesteinteligent.ro

    pasiunea de a gati!
    TJ

    RăspundețiȘtergere

Comentarii