vineri, 18 decembrie 2009

Orez cu ciuperci si pui


Ingediente:
* 1 cana de orez (ies 4 portii)
* 300gr ciuperci
* 2 cepe potrivite
* sare, ulei
* jumatate de ardei gras
* jumatate de morcov rondele
* 1 piept de pui


Punem orezul la fiert cu morcovul rondele cu ardeul gras taiat marunt
Taiem ceapa marunt si o punem la calit cu ulei si putina apa, intr-o tigaie pe care o acoperim cu un capac si lasam cam 10minute pe foc potrivit, amestecand.

Punem apoi ciupercile taiate felii peste ceapa si lasam 5 minute tot cu capacul pus.
Cand ciupercile sunt gata le punem peste orez si lasam totul sa fiarba.

Puiul, taiat cubulete, l-am prajit separat in tigaia in care am calit ceapa si ciupercile.Mancarea a durat cam 30-40 de minute de preparat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii