
O alta reteta din cartea lui Radu Anton Roman foarte foarte gustoasa, dar adaptata la ce am gasit in frigider.
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc (muschi de porc) batut usor cu ciocanul de lemn
- 2 oua
- 4 linguri de parmezan ras (cascaval rucar)
- 2 lg pesmet (am pus fara)
- 4 lg ulei
- frunze de busuioc (busuioc maruntit)
- 1 lamaie
- sare, piper.
Se bat ouale ca omleta intr-o farfurie adanca, se pune sare si piper.
In alta farfurie se amesteca pesmetul si cascavalul ras.
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie de teflon.
Se trec cotletele mai intai prin ou si apoi prin amestecul de pesmet si cascaval.
Se prajesc pe fiecare parte 4, 5 minute la foc potrivit.
Se servesc cu ardei capia copti sau felii de rosie.
Eu am servit cu legume in unt.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentarii