miercuri, 8 septembrie 2010

Muschi de porc cu cartofi natur si sos alb

O alta idee de cina care nu dureaza mai mult de 30 minute.

Ingrediente:
- 6 cartofi
- 3 bucatele unt
- jumatate cutie smantana de 200gr
- 3linguri lapte
- 1 lingur faina
- boia dulce
- piper
- muschi porc taiat felii
- patrunjel.

Se curata intai cartofii si se pun la fiert cubulete in apa cu sare.
Am avut niste cartofi foarte foarte buni din Metro.

In timpul asta se pune si carnea la foc in tigaia de teflon sau pe gratar cu sare.

Si acum sosul se prepara din: untul topit peste care se pune smantana amestecata cu faina, laptele, boiaua dulce si piperul.
Nu mai este nevoie de sare.
Se lasa la foc cam 5-7 minute amestecand continuu. Daca incepe sa se ingroase prea mult se mai pun cateva linguri de apa.


Se servesc cartofii si carnea cu sosul deasupra si cu patrunjel.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii