miercuri, 24 martie 2010

Frigarui de pui

Ingrediente:
- piept de pui
- bete de frigarui
- 1 ceapa mare
- muschi de porc
- rosii
- ardei
- sare.

Se spala pieptul de pui si se taie cubulete potrivite, sa nu fie foarte late.
Se taie ceapa in 4 si se separa in cate 2 foi. Rosiile se taie in jumatate si apoi fiecare la randul ei in felii ceva mai groase. Ardeiul tot asa in felii cat ceapa de late.

Se pun apoi ingredientele pe rand pe batul de frigaruie: foile de ceapa, puiul sarat, rosia, muchiul, ardeiul, ceapa etc... cat incape pe bat. Ceapa si ardeiul au rolul sa tina puiul sau rosia in loc.
Eu am pregatit frigaruile la gratar de aragaz si am taiat astfel betele sa intre de tot sub capac.Am pregatit alaturi si cartofi prajiti. Nu uitati de salata, sau acrituri.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii