La aceasta reteta puteti sa folositi separat legumele cu cartofii sau chiar toate 3 impreuna.
Ingrediente:
- 1kg cartofi
- 1kg vinete (dovlecei)
- 2 cepe taiate marunt
- 4 rosii decojite si taiate marunt
- patrunjel taiat marunt
- 1 ceasca si jumatate de ulei
- sare, piper
Curatam cartofii si ii taiem cubulete.
Taiem apoi vinetele rondele, (cam cat degetul aratator la grosime)pe care punem sare si le lasam la scurs.
Calim ceapa 3min. intr-o tigaie cu putin ulei (cat sa fie pe fundul acesteia), apoi adaugam rosiile, sarea, piperul si patrunjelul.
Lasati sa fiarba 5 min.
Adaugati apoi cartofii si vinetele, si amestecati bine.
Puneti apa cat sa acopere legumele.
Puteti adauga si o lg de bulion.
Se lasa la fiert pana cand apa se absoarbe si se face sosul.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Comentarii