luni, 15 martie 2010

Mancare de pipote si inimi


Ingrediente:
- 1 caserola pipote si inimi
- 1 morcov dat prin razatoare
- 2 cepe mici
- ardei gras
- 5, 6 cartofi bucatele
- bulion
- patrunjel, marar
- sare, boia uite.

Se spala pipotele si inimile foarte bine si se pun la fiert cu sare.

Se taie legumele marunt si se calesc in tigaie cu putin ulei timp de 10 minute.

Cand carnea este putin fiarta se pun cartofii si legumele calite,sare, piper(boia) si se acopera cu apa putin incalzita cat sa fie deasupra cartofilor. Se lasa inca 20 -25 de minute.

Se pun apoi 3 linguri de bulion amestecate cu 1lg de faina rasa si se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca, se mai lasa inca 5-10 min.
La sfarsit se pune patrunjelul si mararul.

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. super daca-l faci cu drag si fainosag !

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este! mancarea facuta cu drag e cea mai gustoasa

    RăspundețiȘtergere

Comentarii